Vertrouwen heb je nodig om te kunnen groeien. Als een zaadje dat zal uit groeien tot een prachtige boom. Of als een blaadje dat zich overgeeft aan de stroming van een rivier en dat soms aan het lijden is door zijn kleine wil. Maar uiteindelijk de ervaring en het vertrouwen creŽert dat de sterke stroming de weg is naar de oneindige vrijheid van de wijde oceaan.

Hoe het ook zij, vetrouw er op dat elk blaadje drijvend in een grote rivier zal worden meegevoerd naar de wijde oceaan. Het ene blaadje zal snel gaan en het andere neemt rustig zijn tijd. Geen enkele weg is beter dan een andere. Dus oordeel niet en wees respectvol voor elk levend wezen die je tijdens het stroom van het leven zal tegen komen.

De herkenning in uw hart geeft je het vertrouwen.... Daarom wens ik U met al het licht in mijn hart veel lees plezier, liefde en wijsheid toe tijdens Uw bezoek aan deze site. Hopend dat U de herkenning vind en vooral.... de rust.

Een warme groet Jay

De discipelen zeiden tot Jezus:

Vertel ons, waarop lijkt het Koninkrijk der Hemelen?
Hij zei tot hen: Het is gelijk aan een mosterdzaadje, kleiner dan alle zaden. Maar wanneer het op aarde valt die men bewerkt heeft, komen er grote takken uit voort die tot schuilplaats dienen voor de vogels in de lucht.

(Thomas evangelie 20)